A raised courtyard in Aspern. While all the courtyards are open to the public, this one is raised one level to provide some privacy, while also covering the top level of a parking garage, which couldn't be built underground due to the high water table in Aspern.

A raised courtyard in Aspern. While all the courtyards are open to the public, this one is raised one level to provide some privacy, while also covering the top level of a parking garage, which couldn’t be built underground due to the high water table in Aspern.

A raised courtyard in Aspern. While all the courtyards are open to the public, this one is raised one level to provide some privacy, while also covering the top level of a parking garage, which couldn’t be built underground due to the high water table in Aspern.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s